7-daagse boksworkout challenge

Meld je nu gratis aan

Ik daag je uit voor de 7-daagse boksworkout challenge!

Gezondheid is nu belangrijker dan ooit op. Dit geldt voor zowel je lichamelijke- als geestelijke gezondheid. Een fit lichaam is een fitte geest en andersom. Juist voor jullie met een hoge werkdruk en een team die leiden moet.

Het aantal stress- en burnout klachten blijft maar toenemen. De huidige beperkingen en maatregelingen van de lockdown en het virus helpen hier niet bij. Werk & privé lopen nog meer door elkaar door het thuiswerken. Als je een nieuwe baan hebt is de kans groot dat je jouw collega’s nog nooit gezien hebt in het echt. Daarnaast ben je echt op huis gebonden en kan je er niet meer zo makkelijk op uit. Dit allemaal zorgt voor veel stress, vermoeidheid en inefficiëntie.

Ik daag jou uit om mee te doen met de 7 dagen workout challenge. Deze workouts zorgen voor:

Meer energie & focus

Een sterkere mindset

Meer flexibiliteit voor
veranderingen en tegenslagen

Meer voldoening

Vul in en ontvang gelijk de gratis workoutvideos.

Er is meer nodig en ik kan je daarmee helpen!

De manier hoe je bokst staat synoniem aan hoe jij op de werkvloer en in het privéleven staat. Je huidige patronen komen snel naar voren. Deze stijl is je grootste kracht, maar tegelijkertijd ook je valkuil. Veel thema’s waarmee ik aan de slag ga met mijn coachees zijn bijvoorbeeld: mindset, persoonlijk leiderschap, grenzen aangeven, productiviteit en focus.

Heb je moeite met grenzen aangeven, prioriteiten- of doelen stellen? Wil je eindelijk weer een tijd voor jezelf, maar weet je niet hoe? Of ben je simpelweg gewoon klaar met alle stress & vermoeidheid en wil je ontspanner, productiever en met meer energie het leven door gaan?

Klaar met het gevoel van gejaagdheid en pak de regie terug over je leven. De keus ligt bij jou en ik kan je helpen. Neem contact met mij op en dan plannen we een gratis strategiegesprek in om te kijken wat ik nog meer voor je kan betekenen!

Boksen, het perfecte middel voor persoonlijke groei.

Laat jij je raken?

Neem contact op