Gratis masterclass

Klaar voor die ijzeren mindset!?

“Denk jezelf Sterk!” 

Klaar voor de ijzeren mindset!?

Meer energie

Meer ontspanning

Verhoogde productiviteit

Hoger werk- en leefplezier

Meer energie hebben, thuis en op het werk! Het klinkt niet alleen mooi, maar is ook zeker haalbaar. Door alle drukte zie je soms door de bomen het bos niet meer. Er wordt van alle kanten wat van je gevraagd en verwacht. Dat het aantal mensen met een burn-out tegenwoordig zo hoog is, is daarom niet vreemd.

Het leven is te kort om je constant gejaagd te voelen en om continu de controle te willen hebben. Soms is het nodig en lekker om dingen los te kunnen laten en niks te moeten of hoeven doen. Helaas kunnen maar weinig mensen dit. Loslaten is ook moeilijk, maar je zal merken dat je hierdoor wel beter zal presteren. Ik ben van mening dat we in staat zijn ons nog meer te bekwamen in het stellen van prioriteiten, het luisteren naar ons lichaam en het bewuster gaan leven. Dit zal veel goeds gaan brengen.

Jouw mindset heeft hier veel invloed op. Is het glas halfvol of halfleeg? En hoe ga jij om met tegenslagen? Dit ga ik je leren!

Wat komt er in deze masterclass aan de orde:

Deze masterclass is voor de ambitieuze professional die grote stappen wil maken op zowel zakelijk vlak als in het privéleven. Je wilt meer energie hebben en overal de beste en leukste versie van jezelf zijn. Je wilt productiever worden en weer de volledige regie over je leven hebben. Kom dan nu in actie: ‘krijg grip op onrust en stress!’

In de masterclass leer je:
• De ins- en outs over mindset, zodat je meer kennis en inzicht hebt over hoe je mind werkt en dit de rest van je leven mee kunt nemen.
• Hoe je je mind kunt beïnvloeden zodat je met meer plezier en energie je leven kunt leiden.

Deze masterclass zal geheel online gehouden worden. Let op: het is een exclusieve en interactieve masterclass!

Werking van het brein

Omgaan met negatieve gedachten

Focus

Schrijf je nu in voor deze masterclass

t.w.v. €97,- excl. btw