Mental Coaching

Online Traject

Meer rust en energie

Om kunnen gaan met tegenslagen

Efficiënter en productiever

Meer kennis en inzicht

Juist in deze tijd is het belangrijk om gezond te blijven! Niet alleen van lichaam maar ook van geest. Kansen op extra stress, spanningen en burnouts liggen op de loer. De cijfers liegen er niet om. Vitaliteit is nu belangrijker dan ooit!

Ben je op zoek naar een manier om je energie op een hoog peil te houden, je mind sterk, je geest kalm en gefocust? Dan heb ik je iets unieks te bieden, namelijk mijn online mental coachingsprogramma. Vier maanden lang ga ik met jou aan de slag. Je zult versteld staan hoeveel je kan bereiken en hoeveel invloed het volgen van mijn programma heeft op je werk en privéleven.

 • Ben je vaak moe?
 • Heb je het idee dat je meer in je mars hebt dan er nu uitkomt?
 • Vind je het moeilijk om met emoties om te gaan?
 • Wil je aan jezelf werken, maar ben je geen echte prater?
 • Denk je ‘ja, het is nu echt tijd voor verandering. Ik wil een betere versie van mezelf zijn!’

Doe dan mee!

Het mental coachingsprogramma bestaat uit de volgende zes modules:

 • Persoonlijk leiderschap (lichaamsbewustzijn, zelfbeheersing, emoties & houding)
 • Grenzen
 • Mindset
 • Doelen (focus & prioriteiten)
 • Communicatie
 • Voeding & slaap

Wat kun je verwachten?

 • Acht Zoom coaching-calls
 • Een theorieboek met alle informatie die je nodig hebt om de modules succesvol te doorlopen
 • Elke week een online boksworkout
 • Wekelijkse feedback op opdrachten en vragen
 • Onbeperkt spoedcalls (mocht je ergens tegen aanlopen en het meteen willen bespreken, dan neem ik z.s.m. contact met je op)
 • BONUS: (boks)workshop

Dit online programma duurt vier maanden. Waarom vier maanden? Omdat verandering nu eenmaal tijd kost. Ik coach jou niet om slechts een paar weken op de goede weg zijn en vervolgens weer te vervallen in je oude gewoontes. Nee, ik leer je de skills aan die jou echte verandering brengen!

DIT ZEGGEN MIJN KLANTEN

 • “Ik ben een tijdje in therapie geweest. Een van de dingen die hierin naar voren kwam, was dat ik mijn gevoelens moest leren uiten. Ik had geen zin om dit ‘al pratende’ aan te gaan - ik had immers al genoeg gepraat. Ik heb toen vrij impulsief voor bokscoaching gekozen. Weer eens wat anders, dacht ik. Tijdens mijn sessies met Frank heb ik onder andere ervaren hoe ik op een prettige manier stoom af kan blazen. Ik had veel woede in mijn lijf en boksen zorgt voor een bepaalde ontlading. Wat het me concreet heeft opgeleverd, is dat ik emotioneel weerbaarder ben dan voorheen. En… mijn conditie is ook nog eens verbeterd!”

  Jan Willem (53)
  Docent
 • "Ik ben een stuk energieker en ik kan nu goed met bepaalde situaties omgaan waar ik voorheen moeite mee had. Door de methode van Frank werd het al snel duidelijk welke patronen ik had en hoe ik hier mee om ging. Veel situaties gaven mij veel stress en kostte mij veel energie. Door anders gaan denken en leren loslaten gaan deze situaties mij nu een stuk beter af. Hierdoor hou ik meer energie over en doe ik het ook nog eens efficiënter. In mijn drukke bestaan lukt het mij nu toch om tijd voor mezelf in te plannen. Het fijne aan deze methode is dat ik meteen ging voelen hoe het ook anders kan en daardoor sneller bewust bent van wat ik deed. Superfijn! Ik kan Frank zeker aanraden. Hij legt de vinger snel op de zere plek en zet je echt tot nadenken. Ik ben ontzettend geholpen!"

  Sharon de Miranda (33)
  Professioneel kok
 • “Mijn zoon zat jarenlang echt niet lekker in zijn vel, Hij was erg gesloten, slaagde er niet in om gedachten en emoties met anderen te delen. Van tijd tot tijd barstte de bom. We liepen stad en land af, van de ene kinderpsycholoog naar de andere, maar er was niemand die hem begreep en ons kon helpen. Toen we uiteindelijk via de huisarts een doorverwijzing kregen voor de GGZ,  waar we te horen kregen dat de wachttijd zes maanden bedroeg terwijl mijn zoon het leven niet meer zag zitten, was ik ten einde raad. Via mijn werk was ik in aanraking gekomen met bokscoaching. Ik dacht: dit is iets voor mijn zoon. Ik weet nog goed dat Frank me na de eerste coaching van slechts een uurtje belde en precies kon zeggen wat het probleem was.. Dat was nog nooit iemand gelukt! Mijn zoon is mondiger geworden, meer in balans en beter in staat te vertellen waar hij mee worstelt. Ik kan echt elke ouder aanraden bokscoaching in te zetten als je kind ‘in de knoop’ zit met zichzelf.”

  Mariska
  Moeder
 • “Ik heb weleens psychische hulp gehad, waarbij er steeds werd teruggegrepen op mijn verleden en ik het idee kreeg dat er tijdens elke sessie een soort standaardriedel voorbij kwam. Ik had de behoefte om op een andere manier mijn hoofd leeg te maken en kwam zo bij Frank terecht. Ik was meestal twee uurtjes bij hem. Het eerste uur praatten we, het tweede uur ging ik boksen. Deze uitlaatklep bleek super goed voor mij te werken! Frank is iemand die observeert, kijkt naar wat je nodig hebt. Het fijnst vond ik nog wel dat gevoel na afloop als je echt alles gegeven hebt. Wat ik van Frank geleerd heb, is dat je eigenlijk niet weet waar je grens ligt. Als je je mindset verandert, het idee dat iets eng of moeilijk wordt loslaat, kun je echt zoveel meer bereiken!”

  Daan (23)
  ICT, programmeur
 • Nu sinds een paar weken gestart bij Frank van Voor elkaar gebokst. Waar helaas veel mensen tijdens de Corona periode thuis kwamen te zitten werd het in mijn branche alleen maar drukker. Nu wij samen trainen durf ik echt wel te zeggen dat ik bepaalde patronen gaande weg heb verbroken. Middels jouw methode werken wij aan kleine veranderingen die mijn proces alleen maar ten goede komen. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en ben ook nog eens productiever. Ondanks de hele situatie met Corona, blijven wij bezig en ik kan echt zeggen dat het mij helpt door deze periode heen te komen vol van beperkingen in het dagelijks leven

  Danny Baron (39)
  Zorgondernemer
 • "Ik ben de bokscoaching bij Frank gaan volgen omdat ik vanwege prestatiedruk negatieve gedachten had die erg lang in mijn hoofd bleven zitten. Hierdoor lukte het me niet te relativeren en vooruit te kijken. In het begin was ik een beetje sceptisch. Zou deze manier van coaching echt verschil kunnen maken? Ik kan nu zeggen dat dit wel degelijk het geval is. Door jezelf uit te dagen en je grenzen op te zoeken, in plaats van thuis op de bank te blijven zitten, gebeurt er echt iets met je. Je vindt de oorzaak van je pijn! Frank kan als geen ander je emoties op de mat, vertalen naar situaties die cruciaal zijn voor je dagelijks leven en handelen. Ik heb leren loslaten en kan nu echt op een positievere manier naar dingen kijken!”

  Maikel (28)
  Architect
 • “Ik ben zo ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om een traject te volgen bij Frank. Ik zat al voor een langere periode niet lekker in mijn vel en ik wist echt even niet meer wat ik eraan kon doen. Daarnaast had ik een schouderblessure waar de oorzaak stress van was. Reden genoeg om te kijken naar wat mij zou kunnen helpen. Voordat ik het traject aanging twijfelde ik wel over de aanpak. Ik had nog nooit van bokscoaching gehoord en ik wist daardoor niet of het mij zou helpen en of het echt resultaat zou opleveren, maar de combinatie van praten en bezig zijn maakte wel dat ik er nieuwsgierig naar was en het wilde proberen. De ondersteuning van Frank is heel professioneel en hij is vanaf het eerste contact heel erg betrokken bij jouw proces, hij laat je tijdens dit proces zelf nadenken en de beslissingen maken. De balans tussen om de week online en om de week een fysieke sessie vond ik erg fijn. De doorbraaksessies zijn een perfect hulpmiddel geweest om dingen snel te leren begrijpen en snel stappen te kunnen zetten. Concreet heb ik heel veel geleerd over hoe ik als persoon met bepaalde situaties omga en ben gegaan, hoe ik bepaalde patronen en gewoontes kan veranderen en dat ik daarop zelf invloed heb. Ik ben mij zoveel bewuster geworden van de dingen die ik doe en de keuzes die ik maak waardoor ik nu zoveel meer energie heb gekregen in vergelijking met hoe ik mij voor de start van het traject voelde. Ik ben echt een stuk dichter bij mezelf gekomen en ik kan dit echt aan iedereen aanraden!”

  Britt (27)
  Opleidingscoordinator

Boksen, het perfecte middel voor persoonlijke groei.

Laat jij je raken?

Neem contact op