Boksclinic

Groepsdynamica

Teambuilding

Verbinding

Leren boks basics

Ontspanning en plezier

Boksclinic

Het klinkt misschien vreemd, maar boksen is de perfecte sport voor een teambuilding-activiteit. Lijkt het jullie leuk om eens de impact van de bokssport te beleven, meld je dan aan voor een boksclinic bij Voor elkaar gebokst!

Zoek je een teamuitje of teamtraining wat niet standaard is, waar je fysiek en geestelijk uitgedaagd wordt en waar je ook nog dingen leert waar je iets aan hebt? Boek dan snel een boksclinic bij Voor elkaar gebokst!

Bij ons niet de geijkte teambuilding-oefeningen, maar boksbewegingen die jullie team sterker en krachtiger maken. Boksbewegingen die zorgen voor een nog stabielere basis en een beter begrip voor elkaar. Samenwerken en contact maken staan centraal. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor humor en ontspanning.

Mocht teambuilding niet centraal staan, maar vinden jullie het gewoon leuk om een keer te boksen of conditioneel helemaal stuk te gaan, dan kan dat ook. Dan verzorgt Voor elkaar gebokst een boksworkshop waarin jullie kennismaken met de bokssport. Jullie leren de basics en gaan lekker met elkaar aan de slag.

We gaan niet voluit in gevecht om te bepalen wie de sterkste of de snelste is. We gebruiken leuke, veilige en competitieve werkvormen waarin plezier centraal staat. Alles met maar één doel: een leuke en gezellige sessie met elkaar waar jullie nog lang over napraten en met plezier op terugkijken.

Hoe ziet een boksclinic eruit?

In een eerste gesprek stemmen we de dag af op de behoeftes van de groep. Onze coach stelt jullie wat vragen en vult aan de hand van de antwoorden het programma voor de clinic samen.

Onze boksclinic:

  • Is hard werken, dus trek je sportkleding aan
  • Duurt vaak tussen de 1,5-2 uur
  • Wordt volledig afgestemd op de groep en we houden iedereen ook individueel in de gaten.
  • Wordt vaak incompany gegeven. Voor elkaar gebokst, zorgt voor alle boksbenodigdheden
  • Kan ook in Almere worden verzorgd voor groepen tot maximaal 14 personen. In dit geval verzorgt Voor elkaar gebokst gezonde snacks in de pauze.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Boksen, het perfecte middel voor persoonlijke groei.

Laat jij je raken?

Neem contact op