Teamcoaching

Groepsdynamica

Betere werksfeer

Betere samenwerking

Productiever en minder verzuim

Meer kennis en inzicht

A winning team!

  • Is jullie team geen ster in communicatie? Of kan het in ieder geval wel wat beter?
  • Heb je de indruk dat jullie manier van feedback geven soms te wensen overlaat?
  • Overweeg je een sportieve dag/middag met als doel de onderlinge band versterken en effectiever leren samenwerken?
  • Worden zaken binnen het bedrijf onder het tapijt geveegd, wat tot frictie leidt?
  • Heb je het idee dat jouw team al als een geoliede machine loopt, maar wil je graag dat A-team worden dat energiek is, focus heeft, doelen stelt en met gemak behaalt? Wedden dat jullie door mijn coaching dat level bereiken?

Persoonlijkheidsstijlen op de werkvloer

Ben jij die harde werker? Die perfectionist? Speel je om te winnen of meer voor de gezelligheid? Heb je de goedkeuring van die ene collega nodig om een stap te durven zetten? Neem jij altijd het voortouw of laat je graag nog wat ruimte voor anderen? En hoe relaxed zou het zijn als je af en toe wel dat ene stapje terug zou doen, beter je grenzen aan kunt geven of steviger in je schoenen zou staan? Het begint allemaal met inzicht in jouw persoonlijkheidsstijl en die van je collega’s, wat sowieso tot meer begrip leidt. Dat is de eerste winst, Maar er is meer, Door deze manier van coaching ga je als individu ervaren hoe het anders kan, en welk effect het op de groep heeft als jij gefocust blijft meer (of net wat minder) rekening met anderen houdt of eerder je grenzen aangeeft. Omdat je als team opereert is het een must dat elk teamlid lekker in de wedstrijd zit. Tijdens mijn coachprogramma boksen jullie dan ook niet TEGEN elkaar maar MET elkaar.

Hoe ziet een teamcoachingsessie eruit?

We hebben van tevoren schriftelijk of telefonisch contact om jullie wensen te bespreken. Als er vanuit jullie team de behoefte bestaat om actuele en specifieke doelen onder de loep te nemen, worden deze in het programma ingepast. Onze teamcoach helpt jullie al gelijk vanaf het begin, concrete handvatten te krijgen waarmee je als team aan de gang kunt.

Tevens is er een coronaproof versie van teamcoaching beschikbaar. Hier wordt extra rekening gehouden met hygiene en de 1,5 meter. Er zullen andere oefeningen worden ingezet welke evenveel impact hebben als de fysieke oefeningen.

Onze teamtraining sessies:

  • Worden volledig afgestemd op jullie (hulp)vraag
  • Duren vaak een dagdeel
  • Kunnen incompany (of op een door jullie gekozen locatie) worden verzorgd.
  • Kleine groepen (max. 8 personen) kunnen ook in Almere coaching krijgen. In dat geval is een gezonde snack in de pauze inbegrepen.
  • Voor elkaar gebokst zorgt voor alle boksbenodigdheden.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Voor elkaar gebokst: Teamwork door verbinding en kracht!

Boksen, het perfecte middel voor persoonlijke groei.

Laat jij je raken?

Neem contact op