Bokscoaching individueel

voor ambitieuze professionals

Balans werk en privé

verhoogd werk- en leefplezier

Verminderd stress, meer energie en rust

Focus en prioriteiten stellen

Geen plek waar je jezelf zo goed leert kennen als op de mat!

Emoties en gedachten hebben veel impact op hoe jij je dagelijkse leven leidt. Ben je doorgaans onzeker, dan zul je bepaalde kansen liever links laten liggen. Ben je gestrest of heb je een kort lontje, dan zal jouw omgeving daar geheid hinder van ondervinden. En vind je het erg belangrijk om aardig gevonden te worden, dan loop je grote kans om keer op keer over je eigen grenzen te gaan, met mogelijk een burn-out tot gevolg.

Tijdens mijn bokscoaching gaan we niet eerst uren praten, gevoelens analyseren of ellelange intakeformulieren invullen. Nee, ik leer jou de techniek van boksen aan en terwijl wij lekker aan de slag gaan, leer jij jezelf echt kennen. Uiteraard begeleid ik jou daarbij.

 

Boksen gaat net als het leven over in balans zijn!

Ben je gefrustreerd, boos, uit balans of juist heel onzeker? Ik sta er elke keer weer versteld van hoe snel mensen die ik vrijwillig een klein beetje afmat, tot de kern komen, oftewel dichterbij hun emoties en gedachten. En hoeveel ruimte het geeft als je die emoties kunt benoemen en eens goed uit. Stel je voor wat het effect is op jou en jouw gezin zou zijn als jij leert beter met je gevoelens om te gaan en beter kunt loslaten. Ik zie mensen tijdens het coachingstraject enorm veranderen. Ze gaan letterlijk beter in hun vel zitten en stralen dat uit naar hun omgeving. Kijk, en daar doe ik het voor!

Maak van jezelf een winnaar!

Gedachten zijn dingen; als jij erin gelooft is de kans groot dat ze waarheid worden. Niet voor niks staat er op mijn visitekaartje: mindset is everything. Hoe staat het met jouw gedachten? Heb jij een favoriet probleem dat continu door je hoofd spookt en je belemmert focus te behouden, doelen te behalen, prioriteiten te stellen en aandacht te geven aan wat echt belangrijk voor je is? Want dat is wat er in ons dagelijks leven gebeurt. Stap bij mij op de mat en ik laat je ervaren wat je bereikt als jij je snel laat afleiden, met versnipperde aandacht bokst en bang bent om te incasseren of uit balans te raken. Helemaal niks! Neem geen genoegen met dat gejaagde gevoel en chronische stress.

Gelukkig heb je de kans een tweede ronde te boksen, net zoals je ieder moment de kans hebt om jezelf te verbeteren. Train jezelf, maak van jezelf een winnaar! Ik help je er graag bij.

Hoe ziet het traject eruit?

Bokscoaching is een traject van vier maanden. Waarom vier maanden? Omdat bewezen is dat bewustwording en verandering tijd nodig hebben om in te slijten, zeker als je een blijvend resultaat nastreeft. Sommige patronen heb je immers al jaren.

Om effectief van start te gaan, werk ik met een telefonische intake waarna ik een vragenlijst naar je toestuur. Aan de hand van ons gesprek en jouw persoonlijke situatie maak ik een traject op maat.

Er is ook een coronaproof versie. Hier zullen andere fysieke oefeningen ingezet worden. De anderhalve meter wordt dan 100% gewaarborgd en uiteraard wordt er voldoende rekening gehouden met hygiene.

 • Je krijgt acht live sessies samen met mij (1.5 uur)
 • Coachingscalls (onbeperkt), zodat we jouw voortgang op de voet kunnen volgen en kunnen bijsturen waar nodig.
 • Modules met opdrachten, tips, tools en theorie, zodat je dit de rest van je leven bij je kunt dragen.
 • Wekelijkse feedback op opdrachten en vragen
 • BONUS: Boksinstructie- en boksworkoutvideo’s
 • BONUS: Je eigen personal fighting gear
 • BONUS: (boks)workshop

Dit zeggen mijn klanten

 • “Ik ben zo ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om een traject te volgen bij Frank. Ik zat al voor een langere periode niet lekker in mijn vel en ik wist echt even niet meer wat ik eraan kon doen. Daarnaast had ik een schouderblessure waar de oorzaak stress van was. Reden genoeg om te kijken naar wat mij zou kunnen helpen. Voordat ik het traject aanging twijfelde ik wel over de aanpak. Ik had nog nooit van bokscoaching gehoord en ik wist daardoor niet of het mij zou helpen en of het echt resultaat zou opleveren, maar de combinatie van praten en bezig zijn maakte wel dat ik er nieuwsgierig naar was en het wilde proberen. De ondersteuning van Frank is heel professioneel en hij is vanaf het eerste contact heel erg betrokken bij jouw proces, hij laat je tijdens dit proces zelf nadenken en de beslissingen maken. De balans tussen om de week online en om de week een fysieke sessie vond ik erg fijn. De doorbraaksessies zijn een perfect hulpmiddel geweest om dingen snel te leren begrijpen en snel stappen te kunnen zetten. Concreet heb ik heel veel geleerd over hoe ik als persoon met bepaalde situaties omga en ben gegaan, hoe ik bepaalde patronen en gewoontes kan veranderen en dat ik daarop zelf invloed heb. Ik ben mij zoveel bewuster geworden van de dingen die ik doe en de keuzes die ik maak waardoor ik nu zoveel meer energie heb gekregen in vergelijking met hoe ik mij voor de start van het traject voelde. Ik ben echt een stuk dichter bij mezelf gekomen en ik kan dit echt aan iedereen aanraden!”

  Britt (27)
  Opleidingscoordinator
 • Nu sinds een paar weken gestart bij Frank van Voor elkaar gebokst. Waar helaas veel mensen tijdens de Corona periode thuis kwamen te zitten werd het in mijn branche alleen maar drukker. Nu wij samen trainen durf ik echt wel te zeggen dat ik bepaalde patronen gaande weg heb verbroken. Middels jouw methode werken wij aan kleine veranderingen die mijn proces alleen maar ten goede komen. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en ben ook nog eens productiever. Ondanks de hele situatie met Corona, blijven wij bezig en ik kan echt zeggen dat het mij helpt door deze periode heen te komen vol van beperkingen in het dagelijks leven

  Danny Baron (39)
  Zorgondernemer
 • “Ik ben een tijdje in therapie geweest. Een van de dingen die hierin naar voren kwam, was dat ik mijn gevoelens moest leren uiten. Ik had geen zin om dit ‘al pratende’ aan te gaan - ik had immers al genoeg gepraat. Ik heb toen vrij impulsief voor bokscoaching gekozen. Weer eens wat anders, dacht ik. Tijdens mijn sessies met Frank heb ik onder andere ervaren hoe ik op een prettige manier stoom af kan blazen. Ik had veel woede in mijn lijf en boksen zorgt voor een bepaalde ontlading. Wat het me concreet heeft opgeleverd, is dat ik emotioneel weerbaarder ben dan voorheen. En… mijn conditie is ook nog eens verbeterd!”

  Jan Willem (53)
  Docent
 • “Ik heb weleens psychische hulp gehad, waarbij er steeds werd teruggegrepen op mijn verleden en ik het idee kreeg dat er tijdens elke sessie een soort standaardriedel voorbij kwam. Ik had de behoefte om op een andere manier mijn hoofd leeg te maken en kwam zo bij Frank terecht. Ik was meestal twee uurtjes bij hem. Het eerste uur praatten we, het tweede uur ging ik boksen. Deze uitlaatklep bleek super goed voor mij te werken! Frank is iemand die observeert, kijkt naar wat je nodig hebt. Het fijnst vond ik nog wel dat gevoel na afloop als je echt alles gegeven hebt. Wat ik van Frank geleerd heb, is dat je eigenlijk niet weet waar je grens ligt. Als je je mindset verandert, het idee dat iets eng of moeilijk wordt loslaat, kun je echt zoveel meer bereiken!”

  Daan (23)
  ICT, programmeur
 • "Ik ben de bokscoaching bij Frank gaan volgen omdat ik vanwege prestatiedruk negatieve gedachten had die erg lang in mijn hoofd bleven zitten. Hierdoor lukte het me niet te relativeren en vooruit te kijken. In het begin was ik een beetje sceptisch. Zou deze manier van coaching echt verschil kunnen maken? Ik kan nu zeggen dat dit wel degelijk het geval is. Door jezelf uit te dagen en je grenzen op te zoeken, in plaats van thuis op de bank te blijven zitten, gebeurt er echt iets met je. Je vindt de oorzaak van je pijn! Frank kan als geen ander je emoties op de mat, vertalen naar situaties die cruciaal zijn voor je dagelijks leven en handelen. Ik heb leren loslaten en kan nu echt op een positievere manier naar dingen kijken!”

  Maikel (28)
  Architect
 • “Mijn zoon zat jarenlang echt niet lekker in zijn vel, Hij was erg gesloten, slaagde er niet in om gedachten en emoties met anderen te delen. Van tijd tot tijd barstte de bom. We liepen stad en land af, van de ene kinderpsycholoog naar de andere, maar er was niemand die hem begreep en ons kon helpen. Toen we uiteindelijk via de huisarts een doorverwijzing kregen voor de GGZ,  waar we te horen kregen dat de wachttijd zes maanden bedroeg terwijl mijn zoon het leven niet meer zag zitten, was ik ten einde raad. Via mijn werk was ik in aanraking gekomen met bokscoaching. Ik dacht: dit is iets voor mijn zoon. Ik weet nog goed dat Frank me na de eerste coaching van slechts een uurtje belde en precies kon zeggen wat het probleem was.. Dat was nog nooit iemand gelukt! Mijn zoon is mondiger geworden, meer in balans en beter in staat te vertellen waar hij mee worstelt. Ik kan echt elke ouder aanraden bokscoaching in te zetten als je kind ‘in de knoop’ zit met zichzelf.”

  Mariska
  Moeder
 • "Ik ben een stuk energieker en ik kan nu goed met bepaalde situaties omgaan waar ik voorheen moeite mee had. Door de methode van Frank werd het al snel duidelijk welke patronen ik had en hoe ik hier mee om ging. Veel situaties gaven mij veel stress en kostte mij veel energie. Door anders gaan denken en leren loslaten gaan deze situaties mij nu een stuk beter af. Hierdoor hou ik meer energie over en doe ik het ook nog eens efficiënter. In mijn drukke bestaan lukt het mij nu toch om tijd voor mezelf in te plannen. Het fijne aan deze methode is dat ik meteen ging voelen hoe het ook anders kan en daardoor sneller bewust bent van wat ik deed. Superfijn! Ik kan Frank zeker aanraden. Hij legt de vinger snel op de zere plek en zet je echt tot nadenken. Ik ben ontzettend geholpen!"

  Sharon de Miranda (33)
  Professioneel kok

Veelgestelde vragen

Moet ik bokservaring hebben om aan deze manier van coaching deel te nemen?

Nee, je hoeft zelfs niet sportief te zijn! Trek je sportkleding aan en laat je vooral verrassen!

Is er tijdens zo’n traject tussentijds contact mogelijk?

Jazeker! Het traject duurt vier maanden en in die periode hebben we ook buiten de live uren om veelvuldig contact. 

Ben je bokstrainer of een bokscoach?

Ik train geen mensen om beter te leren boksen, ik train mensen om beter te presteren in het dagelijks leven. Ik combineer dat wat werkt op de mat en alles wat ik weet over emoties, mindset, energie en ons lichaam, om jou daarbij te helpen.

Betaal ik het bedrag voor vier maanden in één keer of kan ik het ook per maand betalen?

Je kan zowel in één keer als in termijnen betalen.

Is er ook een online versie van jouw coaching?

Jazeker. Ik bied bokscoaching online aan in de vorm van een online mental coachingsprogrramma met werkboek, wekelijks nieuwe boksworkouts en calls via Zoom. Lees hier meer.

Kunnen we samen sparren welk programma het beste bij mij past?

Natuurlijk! Neem contact met mij op en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Boksen, het perfecte middel voor persoonlijke groei.

Laat jij je raken?

Neem contact op