Bokscoaching individueel

voor ambitieuze professionals

Balans werk en privé

verhoogd werk- en leefplezier

Verminderd stress, meer energie en rust

Focus en prioriteiten stellen

Geen plek waar je jezelf zo goed leert kennen als op de mat!

Emoties en gedachten hebben veel impact op hoe jij je dagelijkse leven leidt. Ben je doorgaans onzeker, dan zul je bepaalde kansen liever links laten liggen. Ben je gestrest of heb je een kort lontje, dan zal jouw omgeving daar geheid hinder van ondervinden. Vind je het erg belangrijk om aardig gevonden te worden, dan loop je grote kans om keer op keer over je eigen grenzen te gaan, met mogelijk een burn-out tot gevolg. Sta je altijd AAN en ben jij die doorzetter die het onderste uit de kan wil halen, dan kan dat op lange termijn ook schadelijk voor je gezondheid zijn.

Ben jij die ondernemer of ambitieuze professional die weer lekkerder in zijn vel wil zitten? Klaar is met vermoeidheid, gevoel van stress en weer de balans tussen werk & privé terug wil? Jouw lichaam en geest staan in verband met elkaar. Het lichaam slaat onverwerkte en onbewuste emotie als stress & trauma op. Wil jij een leven dat op alle gebieden voldoening en plezier geeft, dan heeft alleen praten vaak onvoldoende resultaat. Tijdens mijn bokscoaching gaan we vooral fysiek aan de slag. Op de mat leer jij jezelf echt kennen en we gaan dan kijken hoe je de nieuw verworven inzichten in de praktijk kunt gaan brengen in je leven. Uiteraard begeleid ik jou daarbij.

Boksen gaat net als het leven over in balans zijn!

Ben je gefrustreerd, boos, uit balans of heel onzeker? Ik sta er elke keer weer versteld van hoe snel mensen die ik een beetje afmat, tot de kern komen en daardoor dichterbij hun emoties. Er ontstaat meer bewustwording over welke gedachten invloed hebben op deze emoties en hoeveel ruimte het geeft als je die emoties kunt benoemen. Stel je voor wat het effect op jou en jouw gezin zou zijn als jij leert beter met je gevoelens om te gaan en dingen beter kunt loslaten. Ik zie mensen tijdens het coachingstraject enorm veranderen. Ze gaan letterlijk en figuurlijk beter in hun vel zitten en stralen dat uit naar hun omgeving. Dit kan jij ook bereiken. Ik ben er klaar voor, jij ook? Kijk, dan gaan we daarvoor!

Maak van jezelf een winnaar!

Gedachten zijn dingen; als jij erin gelooft is de kans groot dat ze waarheid worden. Niet voor niks staat er op mijn visitekaartje: mindset is everything. Hoe staat het met jouw gedachten? Heb jij een favoriet probleem dat continu door je hoofd spookt en je belemmert focus te behouden, doelen te behalen, prioriteiten te stellen en aandacht te geven aan wat echt belangrijk voor je is? Want dat is wat er in ons dagelijks leven gebeurt. Stap bij mij op de mat en ik laat je ervaren wat je bereikt als jij je snel laat afleiden, met versnipperde aandacht bokst en bang bent om te incasseren of uit balans te raken. Neem geen genoegen met dat gejaagde gevoel en chronische stress. Kies voor jezelf! Zet jezelf op de eerste plek, je zal zien dat daardoor business, je relaties en het thuisfront een flinke boost krijgen. WIN-WIN

Gelukkig heb je de kans een tweede ronde te boksen, net zoals je ieder moment de kans hebt om jezelf te verbeteren. Train jezelf, maak van jezelf een winnaar! Ik help je er graag bij.

Hoe ziet het traject eruit?

Bokscoaching kan aangeboden worden in verschillende trajecten. Dit kan zijn van 6,9 of 12 maanden. Waarom minimaal 6 maanden? Omdat bewezen is dat bewustwording en verandering tijd nodig hebben om in te slijten, zeker als je een blijvend resultaat nastreeft. Sommige patronen heb je immers al jaren.

Om effectief van start te gaan, werk ik met een telefonische intake waarna ik een vragenlijst naar je toestuur. Aan de hand van ons gesprek en jouw persoonlijke situatie maak ik een traject op maat.

Dit zeggen mijn klanten

 • Ik heb mijn verleden los kunnen laten en ik zit weer lekker in mijn vel! Door COVID-19 moest ik veel thuis zitten. Ik werk in de ICT als Scrum master en dat betekent soms lange dagen maken, veel zitten en een compleet verstoorde balans tussen werk & privé. Ik had niet meer de energie om dingen op te pakken, te kunnen genieten en ik miste mijn levenslust. Ik heb meerdere opties bekeken. Wat zou mij kunnen helpen en toen kwam ik bij Frank terecht en ik hier had ik direct een goed gevoel bij. Zowel bij Frank als bij zijn methode. Ik heb het proces als zeer positief ervaren. Het traject is duidelijk met een fijne structuur. De combinatie tussen fysieke sessies, wandelsessies & online sessies waren perfect. Het lichaam meenemen in het verandertraject met de focus op mindset. Het bleek dat ik onbewust nog veel van mijn verleden meenam. Dit kwam op de mat heel snel naar voren. Ik had niet verwacht dat ik het nog niet had afgesloten, maar mijn lichaam vertelde anders. Ik ben ontzettend blij dat ik ben ingestapt. Mijn verleden heb ik los kunnen laten en kunnen afsluiten. Ik heb weer de energie om dingen op te pakken en ik ben een stuk productiever. Eindelijk zit ik weer lekker in mijn vel!  

  Andrew van der Bilt
  Scrum Master
 • "Ik ben een stuk energieker en ik kan nu goed met bepaalde situaties omgaan waar ik voorheen moeite mee had. Door de methode van Frank werd het al snel duidelijk welke patronen ik had en hoe ik hier mee om ging. Veel situaties gaven mij veel stress en kostte mij veel energie. Door anders gaan denken en leren loslaten gaan deze situaties mij nu een stuk beter af. Hierdoor hou ik meer energie over en doe ik het ook nog eens efficiënter. In mijn drukke bestaan lukt het mij nu toch om tijd voor mezelf in te plannen. Het fijne aan deze methode is dat ik meteen ging voelen hoe het ook anders kan en daardoor sneller bewust bent van wat ik deed. Superfijn! Ik kan Frank zeker aanraden. Hij legt de vinger snel op de zere plek en zet je echt tot nadenken. Ik ben ontzettend geholpen!"

  Sharon de Miranda (33)
  Professioneel kok
 • Enorm dankbaar! Veel minder stress, bepaalde overtuigingen los kunnen laten en weer dichterbij mezelf. Frank heb ik leren kennen op een sport evenement. We hadden daarna zo nu en dan contact via social media. En als hij vroeg hoe het ging. Dan zei ik altijd goed! En dat was ook echt zo. Ik had ook al flinke stappen gemaakt en voelde ook echt dat ik in mijn kracht zat en lekker ging. Ik had energie, ik was blij, ervaarde geen stress. Ik ging helemaal lekker in mijn piek! Toen ik ergens las of hoorde dat je lijf het ‘altijd in de piek leven’ ook als stress ervaart, schrok ik wel. En wilde daar iets mee. Ik denk dat Frank dat wel al wist, al gaf hij mij de ruimte om dit zelf te ontdekken. En gezien de connectie met Frank en zijn manier van doen, had hij de gunfactor en was ik super nieuwsgierig hoe hij te werk ging en wat hij voor mij kon doen. Eigenlijk was de eerste sessie al mindblowing. Het hele proces daaropvolgend was fijn, al vond ik het ook spannend. Want als ik naar Frank ging, dan kon t zomaar zijn dat ik wel eens zou kunnen gaan huilen. En huilen, dat wilde ik niet. Frank kon ook goed aanvoelen wat ik nodig had, en paste daar waar nodig het proces aan. Ik heb mooie inzichten gehad waar ik Frank enorm dankbaar voor ben. Ik heb geleerd dat ik niet altijd ‘aan’ hoef te staan en ook om duidelijk mijn grenzen aan te geven. Ik sta nu nog dichter bij mezelf. Heb mijn stress weten te reduceren en een aantal overtuigingen los gelaten. Ben Frank zeer dankbaar! Zou het zo weer doen!

  Linda Wildbret
  Eigenaresse Forta Solutions
 • Als manager van Flevodrome Lelystad kwam ik in contact met Frank voor een training teambuilding voor mijn team. Wat geweldig! En wat verrassend! Wat mooi om te ervaren dat door 'doen' en in actie komen er onzichtbare patronen en gedachten zichtbaar worden, dat wij door non-verbale communicatie ineens verbaal communiceren en zaken richting elkaar uit spreken die anders niet werden uitgesproken. Frank begeleidt dit op een professionele, deskundige maar ook ontspannen en humorvolle manier. Rekening houdend met ieders fysieke mogelijkheden en beperkingen. Ons hele team in actie! Tof om te zien! Deze training heeft ons weer in actie gezet, zowel voor wat betreft onderlinge communicatie als voor het uitbreiden van het aanbod van Flevodrome voor onze jongeren! Een mooi resultaat. Dank je wel Frank, er komt zeker een vervolg.

  Gaatze Boersma
  Manager
 • Mentale weerbaarheid is sterk vergroot – en ook nog eens 6kg kwijt! Ik heb een ontzettend drukke baan. Werk, werk, werk & werk was wat er voornamelijk in mij omging. Ik had geen balans meer tussen werk en privé. Ik moest een goede manier vinden hoe ik al deze ballen in de lucht kon houden en dat ik zelf ook weer meer rust en energie zou ervaren.   Ik twijfelde wel een moment voordat ik in ging stappen. Was ik bereid om naar mezelf te kijken? De confrontatie met jezelf is eng en ik wist niet of ik daar klaar voor was. Maar ik heb het toch gedaan en zeker geen spijt! Het gehele programma heb ik als zeer positief ervaren. De combinatie tussen goede gesprekken en even losgaan op de mat was super. Niet alleen mentaal bezig zijn, maar mijn lichaam meenemen. Dit resulteerde dat ik sneller tot de kern kon komen en het bewustwordingsproces ook is versneld. Erg waardevol! Concreet is mijn mentale weerbaarheid aanzienlijk vergroot. Daarnaast heb ik veel handvatten gekregen om met stress en onzekerheid om te gaan. Alleen dat al geeft mij veel rust en een fijn gevoel. Last but not least ben ik ook nog 6kg afgevallen. Niet het hoofddoel, maar zeer welkom.

  Franck van Dalen
  Managing Director
 •     Zonder dit traject had ik niet geweten hoe ik er momenteel bij zou lopen en had ik deze stap nooit durven maken! Ik zat niet lekker in mijn vel, ik twijfelde over van alles en had het gevoel echt op het randje te zitten van een burn-out. Veel stress en daarbij was mijn vriendin zwanger en ik wilde simpelweg gewoon vitaal zijn voor mijn dochter geboren zou worden. Hulp vragen doe ik niet snel en wil altijd kijken of ik het niet gewoon zelf kan oplossen. Hierdoor twijfelde ik ook om in te stappen, maar het lukte mij niet alleen. Tevens is het met coaching gewoon spannend dat je van tevoren niet 100% zekerheid kan krijgen dat het lukt en of ik er iets aan zou hebben. Het traject heb ik als zeer positief ervaren. Frank is toegankelijk, altijd beschikbaar en kon goed met mij levelen. Daarbij was er genoeg ruimte voor een grapje en ontspanning, maar als het serieus moest, was het gewoon serieus. Van mezelf ben ik geen prater en de dokter gaf aan dat ik moest praten. Dit maakte dat de combinatie van fysiek oefeningen doen en gesprekken ideaal was voor mij. Wel was het ook regelmatig wat ongemakkelijk, het onbekende is spannend, maar doordat bij elke oefening de essentie duidelijk naar voren kwam was het het allemaal waard. Concreet ben ik weer voor mezelf gaan zorgen, waardoor ik er thuis beter in zit en er volledig kan zijn voor mijn gezin. Door dit traject heb ik een hele nieuwe weg durven in slaan waar ik veel gelukkiger van wordt. Zonder dit traject had ik niet geweten hoe ik erbij zou lopen. Ik heb een andere kijk op situaties, ben zelfverzekerder en een stuk daadkrachtiger. Hierdoor is het maken van keuzes makkelijker geworden.

  Danny Knop
  Ondernemer
 • Meer rust, meer focus, meer zelfvertrouwen en ik presteer beter en ik weer voldoende energie voor mijn gezin en werk! De reden waarom ik bij Frank ben gekomen is vooral omdat ik vastliep op zowel werk als in mijn privéleven. Ik ondervond veel stress, was erg moe en het lukte mij niet om goed om te gaan met tegenslagen en negatieve gedachten. Daarnaast was er een kleintje op komst waar ik gewoon voldoende energie voor wil hebben na een lange werkdag. Er zijn zo ontzettend veel coaches wat het erg moeilijk maakt om een keuze te maken. Ik had iets voor ogen, maar wie kan mij daar goed bij helpen? Dat is een risico wat je loopt, maar het voelde goed. De combinatie van bewegen in combinatie met coaching sprak mij aan, omdat ik geen prater ben. Ik heb het traject als heel fijn ervaren, maar toch ook confronterend. Frank is erg rustig en hielp mij continu om de feiten erbij te pakken en te relativeren. Tijdens de gesprekken en de oefeningen kreeg ik veel inzicht over mijn gedrag, mijn gedachten en mijn patronen en hier gingen we mee aan de slag. Ook is het erg waardevol om met een onafhankelijk persoon te kunnen sparren. Concreet heb ik meer rust, meer focus & meer zelfvertrouwen. Ik heb minder stress en heb veel handvatten gekregen om de uitdagingen die het leven mij brengt aan te gaan. Ik kan dichterbij mezelf blijven, wat maakt dat ik beter mijn grenzen kan aangeven, beter kan omgaan met tegenslagen of negatieve gedachten en lekkerder in mijn vel zit. Ik presteer beter en ik heb voldoende energie voor mijn gezin en mijn werk.

  Romario Scholten
  Accountant
 • Ik heb me beseft dat ik echt degene ben die de touwtjes in handen heb. Gelukkig ben ik weer een stuk dichterbij mezelf gekomen met energie om door te pakken! Van mezelf ben ik iemand die van het leven geniet en dat mistte ik op een gegeven moment. Na mijn scheiding kwam ik in een dal terecht en hier moest ik uit zien te komen. Dit kon ik niet alleen en ik had handvatten nodig om mijn doel te bereiken. Namelijk, nieuw geluk in mijn leven vinden. Ik heb niet getwijfeld voordat ik in stapte. Ik werd gelijk erg enthousiast. Ik had wel eens eerder gebokst en dat gaf mij toentertijd een goed gevoel. Van bokscoaching had ik nog nooit gehoord en daardoor was ik erg nieuwsgierig. Vanaf het begin wilde ik het heel graag doen. Het proces heb ik als zeer leerzaam ervaren. Tijdens het traject was ik verrast dat ik zelf heel veel inspraak had op de inhoud en hoe het gaat. Ik vond het maatwerk erg fijn. Frank paste de sessies aan op mij en als ik ergens behoefte aan had, dan kreeg dat voorrang. Tijdens de gesprekken en sessies met Frank heb ik mijn eigen handvatten kunnen creëren. Frank stimuleerde mij en dat was fijn. De afgelopen periode was erg confronterend. Ik moest op een andere manier naar mezelf kijken en beseffen dat ik degene ben die de touwtjes in handen heb. Concreet heb ik ontzettend veel zelfinzicht gekregen en daardoor heb ik ook de motivatie om door te gaan. Persoonlijke groei is een continu proces dat niet hier eindigt. Ik ben op de goede weg en ik ben een stuk dichterbij mezelf gekomen en dat is de grootste stap!

  Marloes Bregman
  Laboratorium Analist
 • Ik voel me een veel completer persoon, zelfverzekerd en mijn kijk op het leven is veel positiever geworden! Ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Ik had veel last van negatieve gedachten en ik had moeite met tegenslagen. Op mijn werk is het ontzettend hectisch en in mijn privé leven gebeurde er ook ontzettend veel. Ik kan echt wel zeggen dat ik depressief was en vrijwel altijd moe. Ik wilde vooral om leren gaan alle gedachten en ik wilde simpelweg weg weer genieten van het leven met voldoende energie. Voor dat ik een traject aanging van Frank heb ik zeker getwijfeld. Het lijkt op het eerste gezicht een flinke investering, maar dat is het allemaal meer dan waard. Daarnaast had ik er een goed gevoel bij en dat is voor mij belangrijk. Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Fysieke oefeningen in combinatie met gesprekken hielp bij enorm. Ik vond het hierdoor makkelijker om te praten en patronen werden snel zichtbaar. Hierdoor lukte het mij ook om het geleerde sneller in praktijk te brengen. Het contact met Frank is super. Ik kon alles kwijt en Frank staat altijd klaar en is altijd goed bereikbaar. Concreet voel ik mij als persoon een stuk completer. Mijn zelfvertrouwen heeft een flinke boost gekregen en mijn kijk op het leven is veranderd. In positieve zin. Ik zit weer lekker in mijn vel, ervaar rust en heb voldoende handvatten gekregen om met tegenslagen om te gaan. Ook lukt het mij beter om dingen los te laten. Dat is ontzettend waardevol.

  Dennis Voorwinden
  Uitvoerder
 • “Ik ben zo ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om een traject te volgen bij Frank. Ik zat al voor een langere periode niet lekker in mijn vel en ik wist echt even niet meer wat ik eraan kon doen. Daarnaast had ik een schouderblessure waar de oorzaak stress van was. Reden genoeg om te kijken naar wat mij zou kunnen helpen. Voordat ik het traject aanging twijfelde ik wel over de aanpak. Ik had nog nooit van bokscoaching gehoord en ik wist daardoor niet of het mij zou helpen en of het echt resultaat zou opleveren, maar de combinatie van praten en bezig zijn maakte wel dat ik er nieuwsgierig naar was en het wilde proberen. De ondersteuning van Frank is heel professioneel en hij is vanaf het eerste contact heel erg betrokken bij jouw proces, hij laat je tijdens dit proces zelf nadenken en de beslissingen maken. De balans tussen om de week online en om de week een fysieke sessie vond ik erg fijn. De doorbraaksessies zijn een perfect hulpmiddel geweest om dingen snel te leren begrijpen en snel stappen te kunnen zetten. Concreet heb ik heel veel geleerd over hoe ik als persoon met bepaalde situaties omga en ben gegaan, hoe ik bepaalde patronen en gewoontes kan veranderen en dat ik daarop zelf invloed heb. Ik ben mij zoveel bewuster geworden van de dingen die ik doe en de keuzes die ik maak waardoor ik nu zoveel meer energie heb gekregen in vergelijking met hoe ik mij voor de start van het traject voelde. Ik ben echt een stuk dichter bij mezelf gekomen en ik kan dit echt aan iedereen aanraden!”

  Britt (27)
  Opleidingscoordinator
 • “Mijn zoon zat jarenlang echt niet lekker in zijn vel, Hij was erg gesloten, slaagde er niet in om gedachten en emoties met anderen te delen. Van tijd tot tijd barstte de bom. We liepen stad en land af, van de ene kinderpsycholoog naar de andere, maar er was niemand die hem begreep en ons kon helpen. Toen we uiteindelijk via de huisarts een doorverwijzing kregen voor de GGZ,  waar we te horen kregen dat de wachttijd zes maanden bedroeg terwijl mijn zoon het leven niet meer zag zitten, was ik ten einde raad. Via mijn werk was ik in aanraking gekomen met bokscoaching. Ik dacht: dit is iets voor mijn zoon. Ik weet nog goed dat Frank me na de eerste coaching van slechts een uurtje belde en precies kon zeggen wat het probleem was.. Dat was nog nooit iemand gelukt! Mijn zoon is mondiger geworden, meer in balans en beter in staat te vertellen waar hij mee worstelt. Ik kan echt elke ouder aanraden bokscoaching in te zetten als je kind ‘in de knoop’ zit met zichzelf.”

  Mariska
  Moeder
 • Het traject was echt geweldig! Eindelijk rust, zelfverzekerd en in balans! Ik was al voor een langere periode tegen mezelf aan het boksen. Mijn balans was zoek en ik was ontzettend veel aan het piekeren. Bepaalde gebeurtenissen uit het verleden hielden mij vast en het lukte mij niet om daarvan los te komen. Mijn creativiteit was weg, ik was altijd vermoeid en mijn gezondheid ging eraan onderdoor. Mijn hulpvraag is niet eerder beantwoord. Waardoor ik zeker sceptisch was voordat ik begonnen ben bij Voor elkaar gebokst. Ik heb meerdere vormen van hulp ontvangen, maar dat heeft mij niet gebracht wat ik nodig had. Daarbij kreeg ik ook te weinig tools en praktische handvatten om toe te passen in de praktijk. Waarom zou Frank & bokscoaching mij dat wel kunnen geven? Tevens zit Almere ook niet naast de deur, waardoor ik het ook lastig vond om “ja” te zeggen tegen dit traject. Het traject was geweldig! Ondanks dat ik sceptisch was, het erg spannend vond zorgde Frank ervoor icm humor dat ik snel op mijn gemak was. Doordat we elkaar steeds beter leerde kennen durfde ik mij kwetsbaar op te stellen, kon ik mijn masker laten zakken en vol voor het proces gaan. Frank is fijn in de omgang, laagdrempelig en altijd beschikbaar. De sparringpartner waarbij ik op elk vlak mee kon praten. Concreet heb ik eindelijk rust! Mijn zelfvertrouwen is vergroot en ik ben weer in balans. Ik durf meer confrontaties aan te gaan en heb veel inzichten, tools en handvatten gekregen om het geleerde in de praktijk te gebruiken. Mijn verleden ligt eindelijk achter mij en laat ik mezelf er niet meer door leiden. Nu kan ik vooruitkijken, met een hoop energie, daadkracht en creativiteit. Wat mij betreft zou dit traject voor iedereen goed zijn en kan ik Voor elkaar gebokst zeker aanraden.

  Liesbeth Zwaan
  Mens
 • Ik sta nu in mijn kracht en ik besef me nu hoe fijn het is om voor mezelf te kiezen! Mijn doel is behaald!

  Ik zat al voor een langere tijd niet lekker in mijn vel. Ik zat vast in hardnekkige patronen en het lukte mij niet om hier zelf uit te komen. Ik liep mezelf voorbij en had moeite om mijn grenzen aan te geven. Gesprekken bij de psycholoog hielp niet, want ik kan goed praten. Op deze manier wilde ik niet verder en het was echt tijd om te veranderen. Voordat ik het traject aan ben gegaan heb ik niet getwijfeld. Het onbekende vond ik spannend en ik had echt behoefte aan een andere benadering. Het eerste telefoontje met Frank was erg fijn. Het voelde goed en ik had het gevoel dat ik dit gewoon moest doen Het traject heb ik als erg fijn ervaren. De combinatie tussen fysieke sessies, wandelsessies en praatsessies waren voor mij ideaal. Frank is erg toegankelijk en hij weet waar hij het over heeft. Daarnaast staat Frank altijd voor je klaar en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Concreet ben ik veel zelfverzekerder. Ik weet nu hoe het is om in mijn kracht te staan en dat is een fijn gevoel. Het lukt mij nu om voor mezelf te kiezen waardoor ik er dus ook beter voor anderen kan zijn. Daarnaast ben ik zoveel bewuster gaan leven en daar heb ik veel aan. Ik kan wel zeggen dat mijn doel zeker is behaald bij Frank!"

  Ingrid
  Ambtenaar
 • Ik kan toch nog veranderen na bijna 50 jaar, mind blowing! Vastgeroeste patronen, ontzettend veel stress, overwerkt en ik wist niet meer wat ik wilde. Het lukte mij niet om dit alleen aan te pakken en vandaar dat ik iemand zocht die mij kon helpen. Ik wilde weer meer rust en echt kunnen genieten en daarom ben ik ook bij Frank begonnen. Voordat ik ben gestart heb ik wel getwijfeld. Deze vorm van coaching was nieuw voor mij en had ik nog niet eerder van gehoord. Zou bokscoaching en de andere tools die Frank in zet mij kunnen helpen? Na een proefsessie heeft Frank mij direct weten te overtuigen en daar heb ik absoluut geen spijt van. Het is raar om te zeggen, maar ik vind het traject echt mind blowing. Ik kan toch nog veranderen na bijna 50 jaar. En dan niet zomaar veranderen, maar echt structureel. Frank is erg prettig in de omgang, is flexibel en denkt echt mee met wat ik nodig heb. Hij werkt niet zijn plan af, maar stemt het volledig af op mij en wat ik nodig heb. Daarbij is het ook geen bullshit. Hij zegt waar het op staat en is niet bang om de spiegel voor te houden. Concreet heb ik nu innerlijke rust. Situaties uit het verleden heb ik nu ECHT een plek kunnen geven en kan ik gewoon vooruit. Ook mijn omgeving ziet het en dat is ook heel fijn. Dat waar Frank voor staat: Patronen doorbreken, grip op je leven, rust in je hoofd & energiek in je lijf daar is niks aan gelogen!

  Monique Ballering
  Ondernemer
 • Nu sinds een paar weken gestart bij Frank van Voor elkaar gebokst. Waar helaas veel mensen tijdens de Corona periode thuis kwamen te zitten werd het in mijn branche alleen maar drukker. Nu wij samen trainen durf ik echt wel te zeggen dat ik bepaalde patronen gaande weg heb verbroken. Middels jouw methode werken wij aan kleine veranderingen die mijn proces alleen maar ten goede komen. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en ben ook nog eens productiever. Ondanks de hele situatie met Corona, blijven wij bezig en ik kan echt zeggen dat het mij helpt door deze periode heen te komen vol van beperkingen in het dagelijks leven

  Danny Baron (39)
  Zorgondernemer
 • De signalen die je lichaam geeft zijn essentieel om je verder te brengen. Het negeren of het niet (h)erkennen gaat je niet helpen.

  Vanwege een nieuwe functie op het werk wilde ik communicatief vaardiger worden bij lastige gesprekken. Er komt veel kijken bij communicatie zoals ook non-verbale communicatie. Dit kan een valkuil zijn waar ik niet altijd bewust van ben. Ik weet dat zelfreflectie belangrijk is om verder te komen en dan is het fijn om er een onafhankelijk persoon naast je te hebben staan. Dat was Frank geworden.

  Van te voren was ik nog erg sceptisch over bokscoaching en wat boksen nou voor mij kon doen als het gaat om verandering. Toch ben ik nieuwsgierig geraakt en heb ik de sprong in het diepe gemaakt. De combinatie van boksen op de mat en gesprekken vond ik erg fijn. Gaande weg kwam ik er zeker achter dat er wel degelijk winst te behalen valt op bepaalde punten. Op de mat kwam snel naar voren hoe ik in bepaalde situaties handel. Het kwartje valt daardoor een stuk sneller en kon ik gelijk nieuwe handelingen oefenen en testen.

  Frank heeft ervaring genoeg om zelfreflectie in je doen en laten zichtbaar te maken en dat vond ik best confronterend. Ik heb voldoende handvatten gekregen hoe om te gaan als het even tegen zit of niet lukt. Vooral het luisteren naar je lichaam is hierin belangrijk. De signalen die je lichaam geeft zijn essentieel om je verder te brengen. Het negeren of het niet herkennen gaat je niet helpen."

  Bart Raven
  Leidinggevende
 • “Ik heb weleens psychische hulp gehad, waarbij er steeds werd teruggegrepen op mijn verleden en ik het idee kreeg dat er tijdens elke sessie een soort standaardriedel voorbij kwam. Ik had de behoefte om op een andere manier mijn hoofd leeg te maken en kwam zo bij Frank terecht. Ik was meestal twee uurtjes bij hem. Het eerste uur praatten we, het tweede uur ging ik boksen. Deze uitlaatklep bleek super goed voor mij te werken! Frank is iemand die observeert, kijkt naar wat je nodig hebt. Het fijnst vond ik nog wel dat gevoel na afloop als je echt alles gegeven hebt. Wat ik van Frank geleerd heb, is dat je eigenlijk niet weet waar je grens ligt. Als je je mindset verandert, het idee dat iets eng of moeilijk wordt loslaat, kun je echt zoveel meer bereiken!”

  Daan (23)
  ICT, programmeur

Veelgestelde vragen

Moet ik bokservaring hebben om aan deze manier van coaching deel te nemen?

Nee, je hoeft zelfs niet sportief te zijn! Trek je sportkleding aan en laat je vooral verrassen!

Is er tijdens zo’n traject tussentijds contact mogelijk?

Jazeker! Het traject duurt vier maanden en in die periode hebben we ook buiten de live uren om veelvuldig contact. 

Ben je bokstrainer of een bokscoach?

Ik train geen mensen om beter te leren boksen, ik train mensen om beter te presteren in het dagelijks leven. Ik combineer dat wat werkt op de mat en alles wat ik weet over emoties, mindset, energie en ons lichaam, om jou daarbij te helpen.

Betaal ik het bedrag voor vier maanden in één keer of kan ik het ook per maand betalen?

Je kan zowel in één keer als in termijnen betalen.

Is er ook een online versie van jouw coaching?

Jazeker. Ik bied bokscoaching online aan in de vorm van een online mental coachingsprogrramma met werkboek, wekelijks nieuwe boksworkouts en calls via Zoom. Lees hier meer.

Kunnen we samen sparren welk programma het beste bij mij past?

Natuurlijk! Neem contact met mij op en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Boksen, het perfecte middel voor persoonlijke groei.

Laat jij je raken?

Neem contact op