Over Mij

Frank Rigter

Never give up! 

Frank is gespecialiseerd in het begeleiden van gedrevenen ambitieuze ondernemers, managers, directeurs en bedrijfseigenaars die gaan voor een krachtig resultaat in zowel hun business als persoonlijke leven en dat met rust in hun hoofd.

Frank gelooft dat het gedrag van de ondernemer, dat voortkomt uit een ondermijnende mindset, de grootste reden is dat bepaald resultaat nog niet behaald is. Vanuit daar kijkt hij dus altijd eerst naar de ondernemer en zijn huidige mindset.

Het start allemaal bij jouw denken over dingen en het gevoel en gedrag wat daar uit voortvloeit. Dit bepaalt wat jij wel doet en wat jij laat. Hoe effectiever jij wordt, hoe meer resultaat, rust en vrijheid jij krijgt.

Je bent zelf verantwoordelijk voor alle acties en bent ook de enige die daar actief invloed op uit kan uitoefenen.Voor een efficiënt persoonlijk leiderschap moet je jouw niet helpende patronen gaan doorbreken.

Frank helpt je rust te creëren waardoor er helderheid en overzicht ontstaat en jij zonder ruis een concreet doel kan stellen.

Hij helpt je eerst te gaan zien, wat je niet ziet, zodat je kan stoppen met dat wat niet werkt. Vervolgens helpt hij je te bewegen richting de acties die je MOET doen om snel en effectief tot krachtig resultaat te komen.

Frank heeft een passie voor businessgerelateerde vraagstukken. Vanuit deze interesse en de inmiddels opgedane expertise op dit gebied heeft hij al veel ondernemende professionals geholpen in hun proces naar persoonlijk leiderschap en een florerend bedrijf.

Zijn eigen ontwikkeling op dit gebied is ook niet altijd zonder slag of stoot gegaan, waardoor hij veel heeft geleerd en doorvoeld. Hij is door vallen en steeds weer opstaan nu zover gekomen dat hij andere ondernemers goed kan helpen met het komen tot de juiste inzichten en je weet inmiddels ..Inzicht geeft uitzicht!

Boksen, het perfecte middel voor persoonlijke groei.

Laat jij je raken?

Neem contact op