Over Mij

Frank Rigter

Je verliest nooit, je wint of je leert!

Ik ben Frank Rigter. Al sinds ik een klein jochie was, heb ik een passie voor vechtsporten. Ik vocht niet om te winnen, maar om fysiek en mentaal sterker te worden. Ik probeerde verschillende varianten uit en kwam tot de conclusie dat boksen mijn hart echt sneller deed kloppen. Met boksen ervoer ik namelijk wat bewegen met je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen doet. Ik kan wel zeggen dat ik er een heel ander mens door geworden ben.

Stap in de ring!

Ik weet precies wat topsport is en hoe diep je moet kunnen gaan, voordat je in de ring kunt stappen. Dit ene moment waarop je zoveel van je lichaam vraagt, maar ook van je geest. Ben jij er klaar voor? Je moet over grenzen gaan, balans vinden en houden, je kwetsbaar opstellen, maar evengoed keihard zijn. Incasseren en weer opstaan. Het gewone leven kent ook veel van zulke momenten. Herken je dit? Misschien ben jij die professional die een bedrijf leidt? Ben je vastberaden genoeg om doelen te behalen? Wil je dat al jouw inspanningen een merkbaar effect hebben op meerdere gebieden in je leven? Huur mij in om met jou te sparren! Ik heb tijdens het boksen zoveel wijze lessen geleerd. Ik deel ze graag met jou!

Als meervoudig boks kampioen van zowel Zuid- en Noord-Holland en NK finalist weet ik welke impact boksen kan hebben op jou en jouw leven.

In mijn opleidingen heb ik geleerd boksen in te zetten als middel om persoonlijke groei te realiseren. Tevens door mijn ervaring in de maatschappelijk zorg maakt dat ik veel veranderprocessen heb begeleid. Ik zie coaching en boksen als de ideale combinatie om doorbraken te realiseren.

Ik heb een afgeronde HBO- =opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Veel ervaring als jeugdzorgwerker, zowel in (crisis) groepen als ambulant. Ik ben diplomeerd Allround Vitaliteitscoach en ik heb de coach opleiding NLP-practitioner afgerond.

Daarnaast ben ik gecertificeerd DISC-trainer via DISC Academy. De verschillende stijlen zijn perfect te koppelen aan de werkvormen vanuit bokscoaching.

De praktijk

Boksend opvoeden

Gecertificeerd trainer boksend opvoeden

SKJ-geregistreerd

Het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector

Boksen, het perfecte middel voor persoonlijke groei.

Laat jij je raken?

Neem contact op