Boksworkshop

Overwin vermoeidheid & stress

Boksworkshop: Overwin vermoeidheid & stress

Kenmerken +/- 60 minuten, Almere
Nu voor €19,99 in plaats van €149!

Je kunt je als groep inschrijven, maar ook individueel. Voor data zie agenda.

Weet jij wat spanning met je lijf doet? Waar die spanning gaat zitten en hoe het je tegen gaat werken? Nee? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben geen idee welke effecten stress op hun lichaam heeft. Soms zijn we zelfs al zo aan spanning gewend geraakt dat we niet eens meer door hebben dat we gestrest zijn en welke gevolgen dat heeft. Maar die zijn er wel degelijk!

In deze workshop draait het allemaal om lichaamsbewustzijn, Ik leer jou de stresssignalen van je lijf te herkennen, maar ook hoe je hierop kan anticiperen. Oftewel, hoe je spanning kunt loslaten. ‘Boksen in balans’ laat je zien hoe je je leven energieker kunt maken en hoe je beter naar je lijf kunt luisteren. Vergeet één ding niet, lichaam en geest werken nauw samen! En om topsport te bedrijven, doelen te behalen, moeten zowel je lichaam als je mind in bloedvorm zijn!

Meer energie

Verhoogd lichaamsbewustzijn

Ont-stressen

Hoger werk- en leefplezier

Kortom, in deze workshop ga je vooral fysiek aan de slag en ervaren.

Misschien heb je het idee dat ik alleen maar heel theoretisch met je bezig ga. Niks is minder waar. We gaan vooral lekker aan de slag, want juist in beweging, op de mat, kan ik je goed laten ervaren wat nieuwe situaties, in en uit je comfortzone stappen, met jou doen en hoe je dit kunt vertalen naar situaties van alledag.

Voor wie is deze workshop? Voor iedereen die lekkerder in zijn vel wil zitten, meer uit zijn leven wil halen en op zoek is naar meer evenwicht.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor de exclusieve boksworkshop en wie weet zien wij elkaar dan snel. De groep bestaat uit maximaal 6 personen. Vol = vol

Vanwege de exclusiviteit van deze workshop vraag ik je onderstaande vragen te beantwoorden, om te kunnen beoordelen voor wie deze clinic op dit moment het meest zal aansluiten op diens wensen en doelen.

De workshop zal worden verzorgd op de locatie van Voor elkaar gebokst; Televisieweg 12, 1322AL Almere. Het duurt ongeveer een uur. Boksattributen zijn aanwezig, dus zorg alleen voor comfortabele kleding.

Schrijf je nu in voor de boksworkshop!

t.w.v. €149,- excl. btw